fredag 27 februari 2009

Artister för spontant biljettsläpp strax före konserten?

Varför ska det vara så svårt att få biljetter till konserter i den här stan? Antony and the Johnsons på Cirkus är utsåld sen evigheter. På Cirkus säger man att det händer att det blir några överblivna biljetter strax före konserten, biljetter som varit reserverade för bandet själva men som de inte använt upp för sina inbjudna gäster. Hoppas, hoppas att det blir så och att jag är den enda som vet detta. Då kan jag gå på konsert och får kanske sitta längst fram också.

Biljetter till Springsteen var det flera år sen jag ens tänkte tanken på att få tag i. Var lite sugen på Winnerbäck på Zinken i somras, men det regnade och när jag gick förbi flera timmar före konsertstart var det en enorm kö utanför - kö för att få en bra plats längst fram alltså, när grindarna väl öppnades. Biljetterna var redan inköpta. Och regnet öste ner.

Tänk om man bara kunde gå och köpa en biljett, strax före evenemanget, och ändå vara säker på att komma in. Det skulle ju innebära att man gick av lust och liksom peppad och att man först kunde kolla vädret - om det var en utekonsert.

Vilken skillnad på att boka månader i förväg, ha sin biljett men sen kanske bli sjuk eller lite hängig samma dag och ändå släpa sig iväg ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar